Projektová dokumentace Kopřivnice

Projektová dokumentace Kopřivnice a v okolí? Oslovte nás s vypracování projektové dokumentace. Projektová dokumentace je zpracovávána na základě požadavků investora a obsahuje vše v souladu s platným stavebním zákonem a souvisejícími vyhláškami.

Zpracováváme tyto projektové dokumentace: Architektonická studie stavby, Projektová dokumentace pro územní rozhodnutí, Projektová dokumentace pro ohlášení stavby či projektová dokumentace pro povolení stavby, Projektová dokumentace pro provedení stavby (tzv. projektová dokumentace pro realizaci stavby), Projektová dokumentace zadání stavby dodavateli.

Projektová dokumentace může být zpracována pro klienty i ze vzdálenějších míst než jen v okolí Kopřivnice. Námi zpracované projektové dokumentace můžete nalézt po celém Moravskoslezském, Olomouckém, Zlínském a Jihomoravském kraji.

Kontaktujte nás

 

 

 

 

PROJEKTY STAVEB - BARVÍK

Ženklava 190

742 67 Ženklava

E: info@projekt-barvik.cz

T: 734 608 041

IČ: 76651541

Jméno:
Email:
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a nula 
Zpráva:
Odesláním formuláře prohlašuji, že beru na vědomí zpracování osobních údajů (Informační povinnost vůči objednateli v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob).